lundi 12 novembre 2007

POBLE ESPANYOL à Barcelone


El Poble Espanyol és un barri de Barcelona amb una diversitat que el fa diferent de qualsevol altre de la ciutat. El Poble Espanyol és un resum arquitectònic de l'Espanya de les autonomies, és la possibilitat de visitar en un parell d'hores una aquarel·la de les disset comunitats i regions que formen un dels països més fascinants de la Unió Europea. Però seria injust reduir aquest recinte a un conjunt de diorames de la realitat espanyola, ja que el Poble Espanyol ofereix la possibilitat de
conèixer com és cada una de les disset comunitats autònomes a través de mercats de productes artesanals, exposicions de manifestacions culturals, mostres alimentàries o exhibicions folklòriques.El Poble Espanyol és un espai viu de cultura i oci, que té en perspectiva ampliar aquests intercanvis entre els diferents pobles d'Espanya, representats en carrers, places, monuments i edificis, i altres regions europees.
Aquest barri de Barcelona desitja ser un barri d'Europa, un punt de trobada de cultures diverses i aparador de realitats puixants. En qualsevol cas, és l'única iniciativa d'aquestes característiques que ha resistit el pas del temps, encara que al seu dia va compartir criteris amb altres funcions semblants, com els Villages Suisses de Ginebra, el Village Flamand d'Anvers o el Borgo Mediavale de Tori.

Aucun commentaire: